2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Modern hal inşaatına Mayıs'ta başlanıyor

Bursa Sebze, Meyve Komisyoncuları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (Hal-Koop) ve Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği yönetim kurulu üyeleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

Kısa adı Hal-Koop olan, Bursa Sebze, Meyve Komisyoncuları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Toplan ve Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Şeref Gündoğdu, Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı yeni hal kompleksi için Başkan Hikmet Şahin’e teşekkür ettiler.

 Devlet Çevre Yolu yanında yaklaşık 200 dönümlük büyük bir alana yapılacak Sebze ve Meyve Hali’nin Projesi’ni çok beğendiklerini söyleyen Toplan ve Gündoğdu, “Yıllardır Bursa’nın en büyük sorunlarından biri olan Hal projesini hayata geçiren, göreve geldiği ilk günden itibaren sıkıntılarımızı bire bir dinleyerek çözüm üreten Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin’e çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

Şahin: Hal Projesi’ni Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan da beğendi

Bursa’nın Türkiye’nin en gözde şehirlerinden biri olması için çalıştıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, “Türkiye’nin göz bebeği olan Bursa’nın her alanda sınıf atlaması için çalışıyoruz. Görükle’de 200 dönümlük arazi üzerine yapılacak, Türkiye’nin en büyük ve modern ‘Sebze-Meyve Hali’ de Bursa’yı sınıf atlatacak projelerden sadece biri. Ayrıca, seçimden önce Bursalı hemşerilerime verdiğimiz sözü de yerine getirmiş oluyoruz” dedi.

Hal Projesi’ni kısa süre önce kamuoyu ile paylaşıldığını ve her kesimden olumlu tepkiler aldığını ifade eden Şahin, “Projeyi Devlet Çevre Yolu’nun açılışı için Bursa’ya gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a da sundum. Başbakanımız projeyi çok beğendiğini belirtti ve proje inşaatının zaman kaybedilmeden başlatılmasını istedi. Yeni hal inşaatına mayıs ayının son haftası başlıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada kısa süre önce yapılan seçimle yeniden yönetime seçilen Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Şeref Gündoğdu, yönetime seçilen yeni arkadaşlarını da Başkan Şahin’e tanıttı.

.
Yayın Tarihi : 14 Mart 2006 Salı 15:34:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?