1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Polisler ölümden döndü

Bursa'da, sahte para olayına karışan bir aracı takip etmek üzere görev alan polis ekibine bir kamyonetin çarpması sonucu 2 polis memuru yaralandı. Sürücü olan polis memuru, açılan hava yastığı sayesinde ölümden kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, kaza Bursa-Yalova Karayolu Real Kavşağı'nda 11.00 sıralarında meydana geldi. Sahte para olayına karışan bir aracı takip için kavşağa çıkan Asayiş Ekipler Amirliği'nde görevli Abdullah Gündüz'ün kullandığı 16 A 4848 plakalı resmi polis ekibine, İstanbul Yolu'ndan şehir merkezine gelen İhsan Tunçay idaresindeki 16 CFJ 29 plakalı Ford marka kamyonet çarptı. Kazanın etkisiyle polis ekibinin sürücüsü Abdullah Gündüz ve Atilla Ünal yaralandı. Sürücü olan polis memuru Abdullah Gündüz, hava yastığının açılması sonucu ölümden döndü. 2 polis memuru da şans eseri olay yerinden geçen bir 112 ekibi tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza yapan sürücü İhsan Tunçay olayın şokunu uzun süre üzerinden atamazken, kendisinin yeşil ışıkta geçtiğini, kavşağa giren polis ekibinin halk otobüsünden dolayı kendisini fark edemediğini söyledi. Olayla ilgili trafik ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatırken, kaza yapan polis aracı trafik çekicisi tarafından otoparka alındı.

.
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2006 Cuma 15:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?