1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Sel sularında mahsur kaldılar

Bursa'da, sel sularının kapattığı temel inşaatına düşen yolcu otobüsünde, bir yolcu ve şoför bir saat mahsur kaldı. Mahsur kalan 2 kişi, vatandaşlar ve çekici görevlileri tarafından camdan çıkartılarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Altınşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Özlüce Emirsultan hattında çalışan Muhammet Şimşek idaresindeki 6/E hat nolu halk otobüsü, sel sularının kapattığı inşaat temeline düştü. Sel sularına gömülen otobüsün içinde sürücü ve yolcu durumundaki bir bayan mahsur kaldı. Otobüsün içinde kurtarılmayı bekleyen bayan ve şoför bir saat boyunca korku dolu anlar yaşadı.

Yardım talebi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, hemen çekici çağırdı. Otobüsü kurtarmaya çalışan çekicideki görevliler ile kardeşi mahsur kalan bir kişi çalışmalar sırasında birbirleriyle tartıştı. Otobüsün kurtarılması sırasında tamamen sulara gömülme riski olduğu için sürücü ve bayan yolcu camdan çıkartılarak kurtarıldı. Genç kadının ağabeyi, kardeşini sırtında taşıyarak arabaya kadar götürdü. Şoför Şimşek ise çukuru sular nedeniyle göremediğini söyledi.

Sel sularına saplanan halk otobüsü ise iki çekiciyle kurtarıldı.

.
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2006 Cumartesi 12:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?