1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Telefonda katilini söyledi

Tabancayla vurulan 23 yaşındaki Ali Demirkıran, cep telefonuyla kendisini vuran kişinin adını annesine söyledikten sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Demirkıran'ın adını verdiği katil zanlısı yakalandı ve suçunu itiraf etti.

Yıldırım İlçesi Sinandede Mahallesi Kartal Sokak'ta oturan beyaz eşya mağazası sahibi Ali Demirkıran dün akşam saat 22.00 sıralarında gelen telefon üzerine evden ayrıldı.

Aynı mahalledeki Kasım Önadım Bulvarı’na giden Demirkıran, burada tabanca ile göğsünden ve sağ bacağından vuruldu. Demirkıran'ı vuran kişi, cebindeki 3 bin YTL’yi alıp yanındaki arkadaşlarıyla birlikte kaçtı. Yaralı halde cep telefonu ile annesi Fatma Demirkıran’ı arayan Ali Demirkıran, “Anne, Atahan beni tabancayla vurdu. Canım çok yanıyor. Cebimdeki 3 bin YTL’yi de alıp kaçtı. Şu anda Kasım Önadım Bulvarı’nda yaralıyım” dedikten sonra telefonu kapattı.

Annesinin 112 Acil Servis ve 155 Polis İmdat telefonlarını aramasından sonra Ali Demirkıran, ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Oğlunun ölümüyle sinir krizleri geçiren Fatma Demirkıran, yaralıyken kendisini arayan oğlunun verdiği adı polise bildirdi. Demirkıran’ın adını verdiği Atahan Demir polis tarafından kısa sürede yakalandı. Atahan Demir'in üzerinde, Demirkıran'ı vurduktan sonra cebinden aldığı 3 bin YTL çıktı.

Polis olay sırasında katil zanlısının yanında olduğu belirlenen Ertuğrul ve Cengiz adlı arkadaşlarını arıyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Mart 2006 Cuma 17:45:42
Güncelleme :17 Mart 2006 Cuma 18:13:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?