5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Üç fuar aynı anda açılıyor

Bursa Fuar Alanı'nda, 24 ile 27 Kasım tarihleri arasında, birbirleriyle bağlantılı olan 3 fuar aynı anda gerçekleştirilecek.

TÜYAP Bursa Fuarcılık ve Tekstil Makine ve Aksesuar Sanayicileri Derneği'nin (TEMSAD) ortaklaşa organize ettikleri 4. Bursa Tekstil Makineleri Fuarı'na, 25 bin ziyaretçinin katılması hedefleniyor.

TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Tekstil Makineleri ve Yan Sanayileri, Çorap Örgü ve Nakış Makineleri ile İplik Fuarı'na 23 ülkeden toplam 375 firmanın katılacağını söyledi. 3 fuarın da Bursa'nın tekstil sektöründeki endüstriyel ve ticari gücünü göstermesi bakımından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Ersözlü, "Geçen yılki fuarımız 7 ülkeden ve Bursa dışındaki 33 ilden toplam 16 bin 670 kişi tarafından ziyaret edilmişti. Bu yıl 25 bin ziyaretçiyi hedefliyoruz.

Birbirleri ile iç içe olan sektörlerden önemli firmalar bu fuarda yer alacak. Tekstil Makineleri Fuarı kapsamında dokuma, baskı, terbiye, iplik, bobin, etiket baskı, sarma, ölçme, kesim makineleri sergilenecek.

Yan sanayi ürünleri, laboratuar cihazları ve yardımcı ürünler bulunacak. Çorap, Örgü ve Nakış Makinaları Fuarı kapsamında ise yuvarlak, düz örgü makineleri, çorap ve nakış makineleri, penye, çorap ütüleme ve presi sistemleri ile destekleyici bilgisayar sistem ve programları fuarda yer alacak.

İplikte ise, pamuktan, yüne, polyesterden natürel karışımlara kadar çeşitler, bobin, masura ve makaralar sunulacak. Bursa'nın lokomotif sektörlerinden tekstil üretimine hitap edecek bu 3 fuarda dünyanın önde gelen markaları, Türkiye'nin önemli firmaları yeni ürünlerini tanıtacaklar" diye konuştu.

BUTTİM arkasındaki Fuar Alanı'nda 24 Kasım Perşembe günü açılacak fuarın 27 Kasım Pazar gününe kadar ziyaret edilebileceği kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2005 Salı 15:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?