1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

'Yılın belediye başkanı' seçildi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, esnaf odaları üyeleri tarafından yılın başkanı seçildi.

Türkiye'de ve Bursa'da Esnaf Dergisi Genel Yayın Müdürü Cevat Önge, makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e 'yılın en'leri yarışması hakkında bilgi verdi. Esnaf odaları birliği üyeleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenledikleri 'yılın en'leri yarışmasının sonuçlandığını, ödül töreninin ise 28 Ocak Cumartesi günü yapılacağını söyleyen Önge, Başkan Şahin'in yarışmaya katılan üyelerin tamamına yakınının oylarını alarak, 'yılın en başarılı belediye başkanı' seçildiğini belirtti.

Cevat Önge, "Bir oda başkanımızın yarışma formunu doldurduktan sonra altına '20 yılda yapılamayanları gerçekleştirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin'e minnet borçluyuz' şeklinde duygularını dile getirmesi, her şeyi anlatıyor. Zaten yaptığınız eserler ortada. Yaptığınız hizmetleri kelimelerle anlatmamıza gerek yok, çünkü hepsi güzellikleriyle konuşuyor" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, kendisine gösterilen ilgi ve güvenden dolayı esnaf odaları üyelerine teşekkür ederek, "Halkımızın verdiği destek, gösterdiği ilgi bize güç ve cesaret veriyor. Bir vatandaşımızın teşekkürü bile yorgunluğumu aldığı gibi yeni hizmetler konusunda beni cesaretlendiriyor. Bu eserler halkımızın gösterdiği güvenin eseri. Bu güvene layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Yapılanlara rağmen gerçekleştirecekleri daha çok yatırım olduğunu ifade eden Başkan Şahin, "Bu yılın baharında Bursa bir başka güzel olacak. 3 yıl sonra ise Bursa, yaşanmaktan mutluk duyulacak bir şehir olacak" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 13:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?