5
Mayıs
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Teoman konserinde şüpheli çanta ihmali

Ünlü şarkıcı Teoman'ın konser verdiği alanın karşısındaki bir apartmanın önündeki sahipsiz çanta, polis ekipleri tarafından 5 bin kişinin yanında kontrolsüz bir şekilde açıldı.

Ünlü rock şarkıcısı Teoman, Bursa'da 5 bin kişiye konser verdi. Daha önce Bursa'da sahnede bira içtiği için tepki gören genç sanatçı, bu defa yine bir bira sponsoru için sahneye çıksa da sadece su içti. Konser sırasında 5 bin kişinin bulunduğu alanın hemen yanındaki bir apartman önünde bulunan sahipsiz, şüpheli çantada polise zor anlar yaşattı.

Ancak tedbirli hareket etmeyip, çantayı kontrolsüz bir şekilde açan ekipler dikkat çekti. Nilüfer İlçesi'ne bağlı Ataevler pazaryerinde konser veren Teoman yine Bursalı gençleri coşturdu. Bursa'da daha önce de aynı yerde verdiği konserde sahnede sık sık bira şişesini kafasına dikmesi sebebiyle kamuoyundan büyük tepki gören şarkıcı, bu konserinde serinlemek için sık sık su içti.

2 saat süren konser sırasında 5 bine yakın, rock meraklısı genç konseri izledi. Konser alanın tam karşısında bulunan bir apartmanın önüne bırakılan için dolu büyük çanta korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Şüpheli çanta olay yerine gelen polis ekipleri tarafından el feneri tutulup incelendikten sonra sivil bir memur tarafından bomba imha uzman ekipleri beklenmeden açıldı.

Seyircileri fark ettirilmeden açılan çantanın içinden çamaşır çıktı. Çantayı kontrolsüz şekilde açıp etkisiz hale getiren sivil memur, apartman sakinleri tarafından cesaretinden dolayı alkışlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2005 Cuma 11:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?