1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

'Benim için zaten herşey bitmiş'

Bursa'da bir otoparktaki camları kırık kamyonun şoför kabininde kalan kimsesiz bir kişi, gece sıcaklığın eksi 3 dereceyi bulduğu kar yağışı altında, barınma evine gitmemek için polislerle ve vatandaşlarla uzun süre pazarlık etti.

Kimsesiz yaşlı adam, "Benim için her şey bitmiş, bırakın burada öleyim" dedi. Polisler, güçlükle ikna ettikleri, elleri mosmor kesilmiş ve ayakları soğuktan titreyen yaşlı adamı Kültürpark'taki barınma evine götürdü.

Gökdere'deki Nizamettin Özdemir'e ait otoparkta yeddi emin olarak teslim edilen camları kırık bir kamyonete sığınan Mehmet Küçük (56), vatandaşlar tarafından fark edildi. Yaşlı adama yorgan ve sıcak yemek getiren Arif Akman, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kamyonun şoför kabininde yatmaya çalışan Mehmet Küçük'ü barınma evine götürmek için uzun süre dil döktü.

Gitmemekte direnen Mehmet Küçük, "Benim için her şey bitmiş, donarsam donayım. Gitmek istemiyorum" dedi. Otopark sahibinin yazıhanede konaklama teklifini de kabul etmeyen Mehmet Küçük, yaklaşık bir saat sonra ikna olarak polisler tarafından kamyonun ön kısmından aşağıya indirildi.

Kavşaklarda mendil satarak geçimini sağladığı öğrenilen Küçük'ün mosmor olmuş elleri ve soğuktan titreyen ayakları dikkati çekti. Polis aracına bindirilen yaşlı adam, Kültürpark'taki barınma evine götürüldü.

Otopark sahibi Nizamettin Özdemir, "Bu soğukta biz bile içeride üşüyoruz. Burada ölüp kalacak, sonra vicdan azabı çekeceğiz" dedi. Yaşlı adama yorgan ve sıcak yemek getiren Arif Akman ise, "Göz göre göre intihar etmek istiyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 13:03:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?