1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Bursagaz web sitesine ödül

Bursagaz’ın web sitesi, Web Marketing Association tarafından enerji kategorisinde “Standart of Excellence” ödülüne layık görüldü.
ABD kökenli Web Marketing Association tarafından düzenlenen WebAward yarışmasında Bursagaz web sitesi (www.bursagaz.com) özellikle içerik, dizayn ve yenilikçilik kategorilerinde ön plana çıkarak enerji kategorisinde Standart of Excellence (Mükemmellik Standardı) ödülünü aldı. 

Site tasarımında kullanılan renk paletinin doğalgazın çevreci boyutu ile uyum içerisinde olması ve tasarımın sadeliği jüri üyeleri tarafından beğeni kazanan noktalar oldu. 30 ülkeden 2,300'den fazla kurumsal web sitesinin katıldığı yarışmada tasarım, içerik, etkileşim, erişilebilirlik, teknoloji kullanımı, yenilikçilik ve yasal haklar kategorilerinde değerlendirdi. Değerlendirmeler, ilgili alanlarda uzman yönetici ve profesyonellerden oluşan bir jüri ekibi tarafından yapıldı. 

Bir yerel şirket olarak Bursa adına bu ödülü almaktan büyük gurur duyduklarını söyleyen Bursagaz Bilgi Sistemleri Müdürü Ali Bayrak, “Bursagaz web sitesine verilen bu ödülün ardında Bursagaz’ın müşteri memnuniyetine odaklı, yenilikçi, mükemmeliyetçi ve yüksek teknolojiye önem veren yaklaşım bulunuyor. Bu ödül ile Bursagaz’ın dünya standartlarında hizmet verdiğini farklı bir alanda bir kez daha göstermiş olduk” dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 13:51:56
Güncelleme :6 Ekim 2006 Cuma 13:56:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?