2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Kızılay erzak yardımında bulundu

Kızılay Bursa Şubesi, Ramazan ayı münasebetiyle bin 500 aileye kuru erzak yardımı yaptı. Bu yıl sıcak yemek dağıtımı yapmayacağını açıklayan Kızılay Bursa Şubesi'nin erzak, giysi ve kırtasiye yardımlarının sayısı arttı.
 
Kızılay Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, mahalle muhtarları ile yaptıkları tespit sonucu bin 500 ihtiyaç sahibi aileye 10 kalemden oluşan kuru erzak yardımı yaptıklarını söyledi. Dokunmazer, izdiham olmaması sebebiyle dağıtımı 5-6 güne yaydıklarını ifade ederek, "Hayırsever vatandaşların yardımları bize ulaştıkça, sayıyı artıracağız. Kayıtlı ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştıracağız" dedi.

Dokunmazer, bu yıl sıcak yemek dağıtımı yapmadıklarını, çeşitli yerel yönetimler ve sivil toplum örgütlerinin bu işi organize şekilde gerçekleştirdiğini hatırlatarak, "Erzak sayısını ve çeşidini artırdık. Giysi yardımı yapıyoruz. Gönüllü bayanlarımız arefe gününe kadar ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını giydirecek. Ayrıca kırtasiye yardımı da yapıyoruz" diye konuştu.

Kızılay'ın kuru erzak dağıtımı Muradiye'deki deposundan yapıldı. Vatandaşlar, Kızılay'a ve hayırseverlere teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2006 Cumartesi 13:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?