2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Bursada feci trafik kazası

Bursa'nın Orhaneli İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 6 kişi hayatını kaybetti. 

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kaza sabah saatlerinde Orhaneli - Harmancık karayolu 17. kilometresi Eski Danışmentler köyü yakınlarında meydana geldi. Harmancık'tan Orhaneli istikametine giden Hasan Acar (30) idaresindeki 06 AV 666 plakalı kum yüklü kamyon Karaoğlanlar mevkiinde, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı öne sürülen sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 12 ZG 232 plakalı özel otomobille çarpıştı. İki araca Harmancık yönüne giden Hakkı Ar'ın (48) kullandığı başka bir otomobil daha çarptı. Kazaya karışan üç araç da şarampole yuvarlandı. 

Kamyonla çarpışan özel otomobilde bulunan 2'si çocuk 6 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından ambulanslarla Orhaneli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, sıkışan 3 kişinin cesedinin çıkarılmasına çalışılıyor. 

Kamyon sürücüsü Hasan Acar'ın hafif yaralı olduğu, kazaya karışan 3. araçta ise yaralı olmadığı bildirildi. Kazadan yara almadan kurtulan özel otomobil sürücüsü Hakkı Ar, "Ne olduğunu anlayamadık. Muhtemelen önümüzdeki araç sürücüsü uyuyup kamyona çarptı" dedi.
Jandarma trafik ekipleri ve Cumhuriyet Savcılığı ölen kişilerin kimliklerini tespit etmeye çalışıyor.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2006 Salı 14:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Semih kaya IP: 88.235.21.xxx Tarih : 28.06.2007 01:04:32
merhabalar ben o yollarda çok gittim geldim çok tehlikeli bir yol yapılmış yaşım 22 ama üç yıl devamlı gittim geldim zor lütfen çok dikkat etsin sayın sürücüler yoksa daha orada çok aileler ve genç arkadaşlarım gidebilir lütfen uyarın erenler mevkii özellikle çok tehlikeli lütfen dikkat iii çalışmalr diliyorum herkeze saygılar...