1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Bursalılar çocuk misafirlerini ağırlıyor

Yıldırım Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 5. Çocuk Şenliği başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şenlikte Gürcistan, Bulgaristan, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Samsun, Erzurum, Kayseri, Adana, Kırşehir, Malatya, Adıyaman, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep, Adıyaman ve Erzincan'dan öğrenciler Bursa'ya geldi. Öğrenciler halk oyunu kostümlerini giyerek, okul temsilcileriyle birlikte Yıldırım Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel ve Yıldırım Kaymakamı Ayhan Bayhan'ı ziyaret etti.
Ev sahibi okulların velileri tarafından ağırlanacak öğrenciler, şenlik boyunca Bursa'da çeşitli gösteriler sunup, ziyaretlerde bulunacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel, "Maksadımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu organizasyonlarla dostluk, sevgi, dayanışma duygularını pekiştirip, gelenek ve göreneklerimizi daha iyi tanımalarını sağlamaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2006 Çarşamba 15:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kardelen-Polen Cansunar IP: 85.110.21.xxx Tarih : 12.09.2007 22:35:10

İkizim Polen ve ben Bursaya Malatyayı temsilen gitti tabiki ekibimizle, çok güzel bi ağırlama gördük bu organizasyonda emeği geçen herkese çok yürekten ekip adına teşekkür ederiz, işte ekibimiz: 1-Bensu 2-Polen 3-Ceren 4-Kardelen 5-Elif 6-Ezgi 7-Merve tabiki yarışmacı ekibimiz daha fazla fakat gelemedikleri için çok üzgünler. bizi çalıştıran sayın öğretmenlerimiz: HIDIR KIRAN ve MEHTAP DOĞAN'a kucak dolusu sevigilerimizle ayrıca bizi konuk eden bütün herkese ve özellikle Fatma-Saadettin-Cansu BASIN ailesine çok teşekkür ederiz.Yıldırım Belediyesine saygılarımızla