2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Bursaspor'lu Küçük fanatikler

Bursaspor'un en minik fanatik taraftarları takımlarını hiç bir maçta yanlız bırakmazken, yeşil-beyazlı minikler tüm maçlara gelerek Bursaspor'a destek veriyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi lideri Bursaspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, minik fanatik taraftarları ise yeşil-beyazlıları hiç bir zaman yanlız bırakmıyor. Her maçta tribündeki yerini alan minikler fırsat buldukça deplasmana da gidiyorlar.

2 aylıkken babası ve ağabeyi ile birlikte maçlara gelen 1.5 yaşındaki Mert Erdoğan'ın en büyük isteği takımını şampiyon ve birinci ligde görmek. Maç günü büyük bir heyecanla stada gelen 1.5 yaşındaki Mert, takımının galip geldiği maçlarda abisi Barış (6) ile birlikte timsah yürüyüşü yapmayı da ihmal etmiyor. Bursaspor'un ikinci lige düştüğü gün ağladığını söyleyen 6 yaşındaki Barış, "İnşallah takımımız tekrar Süper Lig'e dönecek. Biz her zaman Bursaspor'u desteklemeye hazırız. Bütün futbolcuları çok seviyorum" diye konuştu.
Her maçta babası ile birlikte Kapalı Tribündeki yerini alan 5 yaşındaki Alp Tekin ise şampiyon olacakları günü iple çekenler arasında. Önüne oturan büyükler nedeniyle sahayı göremeyen minik Alp, maçları babasının omuzundan takip ediyor. Bursaspor fanatiği Alp Tekin ağabeyleri ile birlikte tezahürat yapmayı da ihmal etmiyor.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2006 Çarşamba 15:44:21
Güncelleme :29 Mart 2006 Çarşamba 15:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?