1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Cenaze dönüşü trafik kazası geçirdiler

Keles'te, komşularının cenaze töreninden dönen gencin kullandığı otomobil, yolun yağışlı olması sebebiyle kül yüklemeye giden kamyona çarptı. Kazada, aracın ön kısmında bulunan bir kişi hayatını kaybederken, sürücü kabininde sıkışan oğlu ve 2 kişi ağır yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Keles'in Küçükdeliler Köyü'nde bir komşusunun cenaze törenine giden Mithat Arı (55) ve oğlu Mesut Arı (29), yanlarında 2 kişiyle birlikte dönüşe geçti. Mesut Arı'nın kullandığı 16 BCN 26 plakalı otomobil, Doğancı Barajı yakınlarında Orhaneli Termik Santrali'ne kül yüklemeye giden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 TZ 5809 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada aracın ön kısmında bulunan Mithat Arı olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak sıkışan sürücü Mesut Arı'nın kurtarılması için itfaiye ve ambulans ekibi seferber oldu. Aracın arka koltuğunda bulunan yaralılar Ersin Şahin (35) ve Behtiye Alaşan (46), ambulanslarla hastaneye sevk edildi. 

Sıkışan sürücü, yaklaşık yarım saatlik çabanın ve aracın kesilmesinin ardından ağır yaralı olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen babasının cenazesi ise savcının yaptığı incelemenin ardından hastane morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan trafik ekipleri, özel araç sürücüsünün şerit ihlali yaptığını belirlerken, olayın şokuyla kayıplara karışan kamyon sürücüsünün arandığı bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2006 Çarşamba 17:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?