1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Düğün salonunda çıkan kavgada 2 kişi yaralandı

Bursa'da, bir düğün salonunda piyanistten müzik isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 22.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi Şanlı Caddesi üzerindeki bir düğün salonunda meydana geldi. Salonda müzik eşliğinde eğlenmek isteyen S.G. (19), piyanistten müzik çalmaya devam etmesini istedi. Piyanistle tartışan S.G. müziğin ısrarla çalınmasını isteyince, aynı salonda bulunan S.A. (28) durumdan rahatsız olarak S.G'ye dışarı çıkmasını söyledi. Tartışma kavgaya dönüşünce S.G, yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak S.A'yı göğsünden bıçakladı. S.A'nın yanında duran ve arkadaşı olduğu iddia edilen Y.K. (19) da, S.G'yi karnından bıçakladı. Yaralılar, vatandaşlar tarafından mahallenin yakınındaki özel bir polikliniğe kaldırıldı. Birbirlerini bıçaklayan şahıslar, buradan hayati tehlike kaydıyla aynı ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, firar eden Y.K. olaydan kısa bir süre sonra yakalandı. 3 şahsın da aşırı derecede alkollü oldukları tespit edildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 15:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?