5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Eşiyle kapalı görüş esnasında fenalaşarak öldü

Bursa'nın Çekirge semtinde, 3 yıl önce bir arkadaşıyla "Açız" diyerek önünü kestikleri bir çiftin parasını silah zoruyla gasp ettikleri iddiasıyla 24 yıl 12 ay hapis cezasına çarptırılan mahkum, eşiyle kapalı görüş esnasında fenalaşarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 3 yıl önce gece yarısı evlerine dönen Demiray ve Nalan Hacıibrahimoğlu çiftinin arabasının önünü keserek, silah zoruyla paralarını ve cüzdanlarını gasp ettikten sonra, ertesi gün mağdurları arayarak, 5 milyar lira karşılığında çantalarında bulunan evrakları verebileceklerini söyledikleri iddia edilen sanıklardan biri olan Ziya Demirkıran (57), 24 yıl 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

E Tipi Kapalı Cezaevi'nde dünkü kapalı görüşte eşiyle konuşan Demirkıran, aniden fenalaştı. Hemen Devlet Hastanesi Mahkumlar Koğuşu'nda tedavi altına alınan Demirkıran, kurtarılamadı.

Yeni kanunla gasp suçunda indirime gidilmesi üzerine cezası 8 yıla indirilen Demirkıran'ın ölümü üzerine soruşturma başlatıldı. Bu arada, aynı olayla alakalı olarak yargılanan Fehmi Boldun da 36 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

.
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 16:28:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?