1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Hazır Giyimci ve Konfeksiyoncular'da seçim

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Genel Kurulu'nda, Şenol Şankaya'nın oluşturduğu tek liste, seçimlerde kabul edildi.

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin Genel Kurulu, İhracatçılar Birliği'nde yapıldı. Divan Başkanlığı'nı Etay Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Arif Özer'in yaptığı genel kurulda, Yeşim Tekstil Sanayi ve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya'nın verdiği tek liste yapılan seçimle onaylandı. Yönetim kurulu listesinde, Yeşim Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Sönmez Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş, Ges Tekstil İnşaat Turizm Tic. Ltd. Şti, Türkay Empire Pazarlama Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Etay Giyim Dış Ticaret A.Ş, Tekpa Tekstil Ürünleri İthalat Pazarlama Ltd. Şti, Anılteks Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Safran Tekstil, Pazarlama Konfeksiyon Ticaret. Ltd. Şti. Gökyıldız Konfeksiyon Ticaret ve Ltd. Şti. adlı kuruluşlar yer aldı. İpeker Tekstil ve Sanayi Ticaret A.Ş. ile Düşteks Konfeksiyon Tekstil İthalat İhracat Ticaret Şti. ise denetim kuruluna seçildi.

Genel kurul sonrası verdiği listesi kabul edilen Yeşim Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya, 13 yıldır başkan İsmail Beceren'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Şankaya, "Sektörün sıkıntılarını en kısa zamanda belirleyerek, ilgili yerlere duyuracağız. Eski başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yıllardır tüm sıkıntılara rağmen özellikle kota ve gümrük birliğindeki meselelerin aşılmasında çok çaba sarf etti. Şimdi sıra bizlerde, elbirliğiyle en iyi şekilde çalışarak, sizlere layık olmaya çalışacağız" dedi.

Yönetim kurulu, ilk toplantısında başkanlığa Şenol Şankaya'yı getirmeyi planlıyor.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 08:55:44
Güncelleme :12 Nisan 2006 Çarşamba 18:04:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?