1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

İddiasını kanıtlamak için kendisini hasta etti

Bursa'da sedef hastası olan bir aktar, bulduğu ilaçla 1.5 ay içinde sağlığına kavuştu. 

1985 yılında geçirdiği bunalım sonucu sedef hastalığına yakalanan 42 yaşındaki Mustafa Kara, Bilgi Üniversitesi'nde tedavi olmasına rağmen yaralarından kurtulamadı.

Uzun süren araştırmaların ardından yaptığı karışım sayesinde yaralarından kurtulan Kara, ilacın sedef hastalığına iyi geldiğini ispat etmek için domates, kızarmış yumurta ve acı yemeye başlayınca tekrar sedef hastalığına yakalandı. 

Yaptığı karışımı diğer hastalara da tavsiye eden Kara, "Çörek otu, kakule ve bal, karaciğeri yenilemede faydalı olan bitkiler. 

Bal, çörek otu, cennet otu ve kuru incirle birlikte bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve bağışıklık sistemi güçlenince karaciğer kendini yeniliyor. 
Vücut bu hastalığı bünyesinde istemiyor, 1.5 ay sonra kulaktan veya baş 
parmaktan iltihap olarak atıyor. 7 gün devam ediyor. 7 gün sonra bu yaralardan vücutta eser kalmıyor" dedi. 

Sedef hastalığının başlıca düşmanının stres olduğunu söyleyen bir çocuk babası Kara, "Bu hastalığın üremesine domates, kızarmış yumurta, acı ve kostikli zeytinler yardımcı oluyor. 

Tıp literatüründe birçok türü bulunan sedef hastalığının tedavisi tamamen mümkün değil. Ancak ben bu hastalığı hiçbir kimyevi madde kullanmadan tedavi edeceğimi söylemiştim. 1.5 ay önce her tarafım yara içerisindeydi, şimdi ise yaralardan ve derimdeki yara kabuklarından eser kalmadı. Şu ana kadar bana gelip de ilaca devam edenler şifa bulmuştur. 

Ancak hastalık bizimle mezara kadar gider. Tamamen kurtulmamıza imkan yok. Zararlı olanlardan uzak durursanız bu hastalığa bir daha yakalanmazsınız" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2006 Salı 12:40:14
Güncelleme :27 Haziran 2006 Salı 13:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?