1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

İkinci yarı zor geçecek

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Bursaspor'da teknik direktör Raşit Çetiner, sezonun ikinci yarısının ilk yarıya oranla daha zor geçeceğini belirterek, Bursaspor'un yüklendiği misyonu bilerek lige start vereceklerini söyledi.

Antrenman öncesinda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çetiner, kamp döneminde gayet güzel hazırlandıklarını ifade etti. Sporculara Bursaspor'un yüklendiği misyonu sürekli anlattıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Ligin ikinci yarısına kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Hazıra dağ dayanmaz diye bir söz vardır. 9 puanlık farkı düşünmeden lige hazırlanıyoruz. Hafta sonu Mardinspor maçı ile lige başlıyoruz. 2. yarı ilk yarıya oranla daha zorlu geçecek. Takımımız yine ilk yarıda olduğu gibi disiplinli, savaşarak, düşündüklerimizi sahaya yansıtırsak ümit ediyorum ligi arzuladığımız noktada bitiririz" dedi.

Bu arada, Bursaspor, hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenman ile sürdürdü. Günü tek idmanla kapatacak olan Bursaspor yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından Mardin yolculuğuna çıkacak.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 23:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?