1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

İlköğretim öğrencilerinden resim sergisi

Yıldırım Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilköğretim okulları arasında düzenlenen resim sergisi açıldı.

Barış Manço Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde törenle açılan sergi büyük ilgi gördü. Yıldırım'daki ilköğretim okullarını kapsayan sergide Yıldırım, Üstün Üründül, Karapınar, İşgir, Setbaşı, Namazgah İhsan Dikmen, Şehit Öğretmen Mahmut Çatalkaya, Akıncıtürk İhsan Dikmen, Şehit Piyade Er Rahim Keskin İlköğretim Okulları öğrencilerine ait resimler büyük ilgi gördü. Açılış öncesi Şehit Öğretmen Mahmut Çatalkaya ve Namazgah İhsan Dikmen İlköğretim Okulu öğrencileri, tarihi kıyafetler içinde "Katibim" şarkısını canlandırdı.
Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Yıldırım'ı şantiye ve çevre düzenleme faaliyetleriyle güzelleştirip geliştirdiğimiz gibi, kültür ve sanat alanında da zirveye taşımak için çalışıyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arzu Topçu ise, "Amacımız, bu çalışmaların tüm Yıldırımlılar tarafından izlenerek, halkın ve öğrencilerin milli ve estetik duygularını güçlendirmek, güzel sanatlar alanındaki kabiliyet ve becerilerini arttırıp, okul, aile ve belediye arasındaki bağları sağlamlaştırmaktır" diye konuştu.

Projenin 14 Mayıs'a kadar sürüp, her hafta farklı okulların resimlerinin sergileneceği belirtildi. Serginin açılışına Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Reşat Kumbasar, Yıldırım Kaymakamı Ayhan Bayhan ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel de katıldı.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2006 Çarşamba 12:39:22
Güncelleme :26 Nisan 2006 Çarşamba 12:52:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?