1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Kaçak yapılan 10 binaya yıkım

Osmangazi'de kaçak olduğu tespit edilen 1O bina yıkılırken, ev sahipleri gözyaşlarına boğuldu, bir öğretmen ise bayıldı. 

Osmangazi İlçesi'ne bağlı Bağlarbaşı ve Hamitler mahallelerinde kaçak oldukları tespit edilen 10 bina, geniş güvenlik tedbirleri altında yıkıldı. Yıkım esnasında çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi görev aldı. Bağlarbaşı Mahallesi Türkoğlu Sokak ve Batman Sokak'ta başlayan yıkımlara ev sahipleri engel olmak isteyince, Çevik Kuvvet ekipleri ev sahiplerine müdahale etti. Hamitler Mahallesi Hurç Sokak'taki Mümin-Şenar Yılmaz çifti, evleri yıkılırken fenalık geçirdi. Bir iplik fabrikasında işçi olarak çalışan Mümin Yılmaz, baygınlık geçiren öğretmen eşini güçlükle sakinleştirdi. Baygın haldeki genç kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından komşuları tarafından eve götürüldü. 

Hamitler Hız Sokak'ta ise oturduğu evin 2. katı belediye ekipleri tarafından yıkılmak istenince 5 yaşındaki oğluyla birlikte evden dışarıya çıkmak istemeyen bir kadını bayan polisler dışarı çıkardı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik tedbiri aldığı yıkımlar, olaysız bir şekilde sona erdi.
Osmangazi Belediyesi ekipleri, kaçak yapılarla mücadelenin süreceğini belirterek, vatandaşları ikaz etti.
.
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2006 Çarşamba 16:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ekrem IP: 88.243.55.xxx Tarih : 2.05.2007 22:46:52
ayıptır be hem elektirik ver hem doğalgaz altyapı yap ondan sonra gel yık madem yıkacaksın ozaman umut verme.. ayıptır bee bu nasıl adalet nasıl vicdan