1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Karaköylü felaketzedelere gıda ve tüp yardımı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa İlçesi’ne bağlı Karaköy’de önceki gün meydana gelen yangında evi yanan bütün vatandaşlara temel gıda ve tüp yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sabri Yalın, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yıldırım Kocabey ve İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, yangının meydana geldiği Karaköy’de incelemelerde bulundu. Vatandaşlara Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Yalın, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu yaraların en kısa zamanda sarılması için elimizden geleni yapacağız. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ta dün olay yerinde inceleme yaparak, köyün yeniden kurulması yönünde talimat vererek, mağduriyetin giderileceği müjdesini verdi. Özak, Başbakanlık Kriz Merkezi’nin bölgeye her konuda yardım yapılacağını bildirdi. Hükümet- yerel yönetim işbirliğinde yaralar en kısa sürede sarılacaktır” dedi.

Yalın, evi yanan vatandaşlarla tek tek görüşerek, sıkıntılarını da dinledi. İçinde bir aylık temel gıda maddesinin bulunduğu erzak paketi ile tüpler görevliler nezaretinde dağıtıldı.



Vatandaşlar ise kendilerine sahip çıkan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.



.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 12:06:07
Güncelleme :14 Nisan 2006 Cuma 12:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?