1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Kardeş kente centilmenlik kupası

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kardeş şehri Kulmbach'ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya gönderdiği kupa ile yaptığı jeste, Almanlar teşekkür belgesi, gurbetçiler ise flama göndererek karşılık verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Almanya'nın Kulmbach şehrinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasının centilmenlik kupasını göndererek, kardeş kentine jest yaptı. 10 takımın katıldığı turnuvada şampiyonluğu final maçında SV Burhaing'i 6-1 yenen TSV 08 Kulmbach takımı kazandı. Turnuvada Büyükşehir Belediyesi'nin centilmenlik kupası ise Vatanspor'a verildi. Kulmbach Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür belgesi, Vatansporlu yöneticiler de takımlarının flamasını gönderdi.

Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç, Almanya'dan gelen teşekkür belgesi ve flamayı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Belediyespor Başkanı Muammer Subaşı'ya teslim etti. Subaşı, Büyükşehir Belediyesi'nin kardeş şehirlerle geliştirdiği ilişkileri artırarak sürdürdüğünü belirterek, "Kardeş şehirlerle ilişkilerimizi bu tür etkinliklerine yaptığımız katkılarla artırıyoruz. Kulmbach'ta hem Almanları, hem de gurbetçilerimizi sevindirdik. Onların da bizi hatırlamış olması bizleri mutlu etti" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 15:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?