1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Mudanya Sahileri'ne hücum

Mudanya'da  vatandaşlar, hava sıcaklığının 30 dereceyi geçmesi üzerine denize girmeye başladı. 

Bursa'nın sayfiye beldesi olan Mudanya'nın Zeytinbağı ve Eşgel sahillerinde sıcaklardan bunalanlar, kumsallarda güneşlenerek, serinlemek için denize girmeye başladı. İlk başta suyun soğuk gibi geldiğini, ancak zamanla serinliğinden keyif alır hale geldiklerini belirten vatandaşlar, "Bu sene bahar mevsimini görmedik. Havalar serin giderken birden Mayıs ayı ortalarında aşırı sıcaklar geldi. Daha henüz birkaç hafta önce kış varken, birden bunaltıcı sıcaklarla kavrulmaya başladık" dedi. 

Bu arada, Bursa'da şehir merkezindeki havuzlar henüz açılmazken, özel açık havuzların önümüzdeki Cumartesi faaliyete geçecekleri, belediyeye ait açık havuzların ise Haziran ayından itibaren açılacağı öğrenildi. 

Yetkililer, yüzme bilmeyen vatandaşların bu yıl da denizlerde tehlike oluşturacağını belirterek, şehrin merkezindeki havuzlarda düzenlenen yüzme kurslarından sonra suya girilmesini tavsiye etti.
.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2006 Salı 17:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
akansel IP: 85.100.30.xxx Tarih : 25.05.2006 00:37:43
gemlik-bursa merkez arası direk otobüs seferleri 2 saatte bir yapılmaktadır.. mudanya,kestel,gürsu,güzelyalı otobüsleri saatte bir yapılmaktadır.. gemlik belediye otobüsleri neden 2 saatte bir düzenlenmektedir oysa ki en kalabık ve ençok yolcu kapasitesi olan ilçe gemlik tir.. gemlik belediye otobüs seferlerinin saatte bir yapılmasını gemlik halkı olarak istiyoruz.. saygılarımla