1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Ortabağlar köprüsünün temeli atıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, "ulaştıran ulaşım" hedefi kapsamındaki hizmetlerine devam ediyor. 5 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Ortabağlar Köprüsü'nün temeli törenle atıldı.

Temel atma törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, "Bursa her geçen gün daha da güzelleşip, gelişmektedir. Biz, Türkiye'yi zirveye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yerel yönetimdeki arkadaşlarımızın başarısı ortadadır. Bursa, Türkiye'nin incisi haline gelmiştir" diye konuştu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik ise, "Başımıza gelen hiçbir şey, bizi halka hizmetten alıkoyamaz. Niyet neyse, şartlar ona uygun olarak gelişir" diyerek, hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de, "Bursa'yı layık olduğu yere taşımak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz Bursa'nın hizmetkarıyız. Bursa, uluslararası alanda marka olacaktır" dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, yönettiği Yıldırım'ın 3 yıl öncesine kadar hizmet fakiri bir ilçe olduğunu belirterek, şimdi hızla geliştiğini söyledi. Keskin, Yıldırım ve Bursa'nın gelişmeye devam edeceğini belirtti.

Temeli atılan köprü, Erikli, Esenevler, Fidyekızık ve Yiğitler mahallelerini Bağlaraltı'na bağlayacak. Böylece Şevket Yılmaz Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak. Köprü, 95 metre uzunluğunda ve 3 şeritli olacak. 2 milyon 500 bin YTL'ye mal olması planlanan köprü Eylül ayında hizmete açılacak.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 18:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?