1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Osmangazi'de altyapı çalışmaları nedeniyle su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin Osmangazi İlçesi'nde yürüttüğü altyapı çalışmaları nedeniyle bazı yerleşim yerlerinde su kesintisi yapılacağı bildirildi.

BUSKİ'nin 'D9' deposunda vana değiştirmesi sebebiyle 26 Nisan Çarşamba günü 01.00 ile 00.00 saatleri arasında Hamitler, Bağlarbaşı, Emek Adnan Menderes ve Yenibağlar mahallelerine su verilemeyecek.

Yine Osmangazi İlçesi Doburca Mahallesi'nde BUSKİ'nin 'BURKAN 19' çalışması kapsamında devam eden kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj işi nedeniyle 26 Nisan Çarşamba günü 08.00 ile 17.30 saatleri arasında Çekirge ve Doburca mahallelerinde su kesintisi yapılacak.
Bu arada, Nilüfer İlçesi'nde Altınşehir Mahallesi Bursa-İzmir Yolu üzerinde 26 Nisan-26 Mayıs 2006 tarihleri arasında iki etap halinde yağmur suyu ve drenaj çalışmaları yapılacak. Birinci etap çalışmalar Bursa-İzmir yönünde, ikinci etap çalışmalar ise İzmir-Bursa yönünde gerçekleştirilecek. Tüm çalışmalar boyunca sürücülerin trafik işaret ve işaretçilere dikkat etmeleri istendi.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 14:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?