1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Oto galerisinde esrarengiz yangın

Bursa'da, bir oto galerisinde satılmayı bekleyen aracın patlaması üzerine çıkan yangında, 4 araç aynı ayda yanarak kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 02.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Erikli Mahallesi Ankara yolu üzerinde bulunan Hürrem Karadeniz'e ait Saygın Otomotiv'de meydana geldi. İşyeri sahibinin gündüz kullandığı 16 V 6044 plakalı lüks otomobil, gece büyük bir gürültüyle patlayarak yanmaya başladı. Patlamanın etkisiyle aracın yanında bulunan 16 CFZ 47, 51 KF 171 plakalı otomobiller ile plakası alınamayan bir kamyonet de alev aldı.

Patlama sesini duyan bir işyeri çalışanı hemen galeriye gelerek itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. 10 dakika içinde kül olan araçların kaskosu bulunmadığı öğrenildi. Patlamanın etkisiyle çevrede bulunan binaların bazılarının camları kırılırken, olayın kundaklama olup olmadığı araştırılıyor.

Kimseyle bir husumeti olmadığını belirten işyeri sahibi Karadeniz, 500'e yakın araç sattığını ve kimseden şüphelenmediğini ifade etti. Olayla alakalı geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 14:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?