2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Oyun oynarken üzerine dolap devrildi

Gemlik'de  bir çocuk, oynarken devrilen dolabın altında kalarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, olay Eşref Dinçer Mahallesi Çimen Sokağı'ndaki 3 numaralı evde dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Daha önce bu binanın zemin katında 7 sene çocukları Beyza (5) ve Zehra (3) ile beraber oturan Bayram ve Belgizar Şimşek çifti, bir ay önce bitişikteki apartmanın ikinci katına taşındı.

Çiftin çocukları Beyza Şimşek, eskiden oturdukları ve içerisinde tadilata başlanan boş evin zemine çok yakın olan balkonuna, arkadaşları ve yanında bulunan kardeşi Zehra ile beraber girerek oynamaya başladı. 

Evin tadilatta olması dolayısıyla mutfak dolabının konulduğu balkonda arkadaşları ve kardeşiyle birlikte oynayan küçük Beyza, dolabın düşmesi üzerine ezildi. 

Arkadaşları Beyza'yı dolabın altından çıkaramayınca, olayın şokunu atlattıktan sonra ailesine haber vermeye gitti.Anne Belgizar Şimşek, olay yerine geldiğinde evladının cansız bedeniyle karşılaştı. 
xKomşularının otomobiliyle hemen Sahil Devlet Hastanesi'ne ulaştırılan küçük Beyza'nın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. 

Küçük Beyza'nın, kafasına inen sert darbe nedeniyle solunumunun durması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Küçük Beyza'nın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. 

Acı haberi alır almaz çalıştığı fabrikadan ayrılıp gelen baba Bayram Şimşek, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Acılı anne ve baba komşuları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. 

Küçük Beyza'nın cesedinin bugün Bursa'dan alınarak Gemlik'te toprağa verileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 12:30:20
Güncelleme :13 Haziran 2006 Salı 12:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?