1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Sandal alabora olunca boğuldular

Bursa'nın Karacabey İlçesi'ne bağlı Boğazdere Köyü'nde, bir sandalın alabora olması sonucu denize düşen 3 kişiden 2'si boğularak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde oturan emekli astsubay Mehmet Çalışır ile bir fabrikada çalışan Murat Atış, arkadaşları Servet Ferik'in Boğazdere Köyü Karacabey Boğazı'ndaki yazlığına gitti. Dün akşam balık tutmak için kayıkla denize açılan 3 arkadaş, aniden çıkan şiddetli rüzgarda kayığın ters dönmesi sonucu suya düştü. Sahilden 200 metre açıkta meydana gelen olayda Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Amiri İskender Çalışır'ın babası olan Mehmet Çalışır (60) ile Nestle Fabrikası'nda işçi Murat Atış (33) boğularak hayatlarını kaybetti. Olayı sahilden görerek motorlu kayığıyla olay yerine gelen Elvan Oduncu, Servet Ferik ve denizde hareketsiz duran 2 kişiyi teknesine alarak sahile çıkardı. Yüzme bilmeyen Mehmet Çalışır ile Murat Atış'ın su yutması neticesi boğuldukları anlaşıldı. 

Acı haber Mustakemalpaşa'da üzüntüyle karşılandı. Haber almak için Devlet Hastanesi'ne gelen Murat Atış'ın eşi, sinir krizleri geçirdi. Çalışır ve Atış'ın cenazeleri, Mustafakemalpaşa ve Karacabey'de toprağa verildi.
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 15:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?