5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Su altında ilginç masaj

Ünlülerin masörü Volkan Yıldırım, havuz ya da denizin içinde tüp yardımıyla dalış yaparak su altında masaj uygulaması başlattı.

Dünyanın ilk su altı masörü ünvanını aldığını belirten Volkan Yıldırım, İstanbul'da adrese giderek masaj seansı uygulaması başlattığını da söyledi.

Çalışmalarını www.sualtimasaji.com sitesinde anlatan masör Volkan Yıldırım, suyun içinde konsantre olup masaj yaptırmanın, anne karnında doğumu bekleyen bir bebeğin dingin rahatlığına döndürdüğünü ifade etti.

Su altındaki masajın maske ve regülatör yardımıyla yapıldığını kaydeden Yıldırım, "Su altı masajı denizin veya havuzun dibinde (maske,regülatör) yardımı ile yapılmaktadır. Suyun en az bir, en fazla 18 metrede dibinde yapılan masaj çeşitidir. Suyun altında özel olarak hazırlanan hava tüplerinin içersine dağ havası,deniz havası veya orman havası doldurularak nefes alınır. Yoğun bir trans ortamı içersinde ruhun ve bedenin dinlenmesi amaç edinilmiştir. Dünya masaj literatürüne geçmiş masaj çeşididir" dedi.

Suyun kaldırma kuvveti sayesinde masajın daha keyifli ve faydalı olduğunu öne süren masör Yıldırım, "Su sadece temizlenmek için değil, arınıp, yenilenmek ve yorgunluktan kurtulmak için de birebirdir. Suyun kaldırma kuvveti sayesinde masaj daha keyifli ve faydalı olur. Suyun kaldırma etkisiyle masajın faydaları da maksimuma çıkar. Su altı masajın da suyun kaldırma gücü sayesinde eklemler ve kaslar daha rahat dinlenir. Yatay pozisyondayken suyun altında masaj olmak kalbin rahat çalışması ve dolaşımın rahatlaması sağlar. Böylece; baş,boyun, sırt, bel, siyatik, romatizma ve spor sonrası ağrılarınızı giderir. Kan dolaşımınızı düzenler. Stresinizi yok eder.Kaslarınızı ve cildinizi diri tutar. Kalp krizi riskini en aza indirir. Sizi zinde huzurlu ve mutlu bir insan yapar" diye konuştu.

Yıldırım, İstanbul'da adrese giderek de masaj yaptığını seansın promosyonlu seansın 120 YTL'den 80 YTL'ye indirildiğini de sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 13:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ayça ŞENER IP: 85.103.101.xxx Tarih : 27.01.2007 19:38:19
Deniz altında masaj harikulade olmalı,onca tropik balığın arasında,mercanların arasında masaj olmak insanı rüyalar alemine götürür herhalde.Televizyonlarda da bir kaç defa denk gelmişti bu haber.Helal olsun,bizde de böyle entresan şeyler çıkaran kişiler olması harika.