2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Su kuyusuna düşen küçük çocuk hayatını kaybetti

Babasının mermer atölyesinde oynayan 3 yaşındaki bir çocuk, su kuyusuna düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Bağlarbaşı Mahallesi Kutlukbey Caddesi'ndeki 4 numaralı işyerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde, evlerinin altındaki babasının mermer atölyesine gelen 3 yaşındaki Umur Öztürk, bisikletine binerek dükkanda dolaşmaya başladı. Babası Ümit Öztürk çalışırken, dükkanda bisikletiyle gezinen minik çocuk, işyerindeki su kuyusuna düştü. Baba, minik Umur'un bisikletini su kuyusunun yanında buldu. Daha sonra şüphelenerek derin kuyunun içine bakan baba, çocuğunun içeride olduğunu gördü.

Babası tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürülen Umur'un burada kalbinin tekrar çalışması için çaba gösterildi. Ancak müdahalelere rağmen kurtarılamayan Umur hayatını kaybetti.

Olayı anlatan Ümit Öztürk, "Oğlum bazen yanıma gelirdi. Dün de her zamanki gibi yanıma gelerek oynamaya başladı. Bisikletine binip geziyordu. Normalde su kuyusunun bulunduğu kısım kapalı olurdu. Dükkanı temizlediğimiz için dün açmıştık. O sırada müşteri geldi, onunla ilgilenirken oğlumun kaybolduğunu fark ettim. Sonra bisikletini su kuyusunun yanında gördüm. Hırkası suyun üstündeydi. Elimi uzattım, bedenini sudan çıkardım ve hemen hastaneye götürdük ama iş işten geçmişti" diye konuştu.

Küçük çocuk, Hamitler Mahallesi Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'na defnedildi. Cenazede minik Umur'un ailesi gözyaşlarına boğuldu.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 16:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?