1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Traktör 100 metrelik uçuruma yuvarlandı

İznik İlçesi'ne bağlı Tacir Köyü'nde bir traktörün 100 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İsmail Kılınç (50), kullandığı 46 EF 321 plakalı traktöre babası Hakkı Kılınç (70), oğlu İsmail Kılınç (17) ve yeğeni Cevat Kılınç'ı (20) alarak, dün sabah saatlerinde tarlasındaki zeytin ağaçlarını budamaya gitti. Kılınç ailesi akşam saatlerinde Tacirler Köyü'ne dönerken, Yörükler Bayırı'nda traktör kontrolden çıkarak arkasındaki römorktan kurtulup, 100 metrelik uçurumdan dereye uçtu. Evli ve 3 çocuk babası İsmail Kılınç olay yerinde hayatını kaybederken, içinde 3 kişi bulunun römorkun uçurumdan aşağı düşmesini ağaçlar engelledi. Ağaçlara dik bir şekilde saplanan römorkta bulunan Hakkı Kılınç, İsmail Kılınç ve Cevat Kılınç hafif yaralandı. Cevat Kılınç, cep telefonuyla akrabalarını ve jandarmayı arayarak yardım istedi.

Olay yerine akın eden köylüler, İsmail Kılınç'ın cansız bedenini uçurumdan çıkardı. Ölen oğlunun cesedinin başından bir an olsun ayrılmayan Hakkı Kılınç'ı ise köylüler ve jandarma ekipleri teselli etmeye çalıştı. Köyün sevilen kişilerinden olduğu öğrenilen İsmail Kılınç'ın ölümü Tacirler'i yasa boğdu.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2006 Cuma 16:20:30
Güncelleme :24 Mart 2006 Cuma 16:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?