5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Ücretsiz masaj keyfi

Dünyada 31 ülkede 900'e yakın şubesiyle hizmet veren Güney Koreli bir masaj yatağı firmasının ücretsiz tanıtım seansları büyük ilgi görüyor. Her gün yüzlerce kişi 36 dakika süren seanslar için sıra bekliyor. Şirket yetkilileri, özellikle ev kadınları ve emeklilerden oluşan 400 kişinin her gün ücretsiz tanıtım seanslarına katıldığını açıkladı.

Bursa'da kısa bir süre önce hizmete giren Güney Koreli masaj yatağı firmasının ücretsiz tanıtım seansları, adeta vatandaşların akınına uğradı. Boyun fıtığından bel ağrısına kadar vatandaşlara rahatlama sağlayan masaj yatağının Güney Kore'den Amerika'ya kadar 31 ülkede her gün 400 bin kişiye tanıtıldığını belirten Bursa Şube Müdürü Metin Özkandemir, "Bizim yaptığımız ücretsiz tanıtım. 20 yatağımız var, günde 15 seans günde 300'ü aşkın kişiye ücretsiz masaj yapıyoruz.

Sonsuza kadar istedikleri kadar deneme imkanı sağlıyoruz. Memnun kalanlar satın alıyor. Bizim hedefimiz bu sistemle, vatandaşlarımızın yatakları deneme imkanı bulması. Bu yatak, masajın yanı sıra termal etki ve iğnesiz akupunktur işlemini yapıyor. Gelenler çok memnun kalıyor" diye konuştu.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda gün boyu devam eden ücretsiz masaj seansının üyesi olan çoğunluğu ev hanımı ve emekli vatandaşlar, ilk önce sıraya giriyor. Kayıt işleminin ardından egzersiz ve tanıtım seansına katılanlar, son olarak 36 dakika süreyle masaj yatağına alınıyor. Yaklaşık 3 aydır masaj seansına katılan bir vatandaş, birçok rahatsızlığının masaj yatağı sayesinde ortadan kalktığını söyledi. Masaj yatakları, Türkiye'de 2 bin 800 dolardan satılıyor.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 14:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?