3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Makam otosunu çaldılar

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in makam aracı, cuma namazı için gittiği Fatih Camii'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Makam şöförünün cebinden anahtarı gizlice çekilerek çalınan otomobil, olaydan yaklaşık 4 saat sonra TEM Otoyolu'nda terkedilmiş olarak bulundu. 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, cuma namazı kılmak için 34 DG 0729 plakalı Audi marka otomobille Fatih Camii'ne geldi. Demir, makam aracından inerek camiye gittikten sonra, makam şoförü de otomobili parkedip camiye girdi ve namaz kılmaya başladı. Bu arada, adı açıklanmayan makam şoförünü takip ettiği tahmin edilen kişi ya da kişiler, sürücü namaz kılarken cebinden otomobilin anahtarını alıp camiden çıktı. Hırsızlar, anahtarla makam otomobilini çalıştırarak hızla uzaklaştı. Makam otomobilinin çalındığını anlayan belediye görevlileri durumu polise bildirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu arada çalınan araç da Ataşehir TEM Yolu'nda terkedilmiş olarak bulundu. Otomobil, çekiciye konularak Gayrettepe'deki Asayiş Şube'ye getirildi. 

Makam otomobili, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Fatih Belediyesi'ne teslim edildi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir konuyla ilgili konuşmak istemedi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 23:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?