3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Mehmet Ağar Kumkapı balık halindeydi

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, sabah saatlerinde Kumkapı'daki balıkçı halini ziyaret etti. Balıkçıların sorunlarını dinleyen Ağar, denizcilikle ilgili yeni politikaların üretilmesi gerektiğini vurguladı.
 
DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, sabah saatlerinde Kumkapı'daki balıkçı haline gelerek hali gezdi. Balıkçıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Ağar, hali gezerek balıkçılarla sohbet etti. Hali dolaştıktan sonra halin içerisinde bulunan İstanbul Balık Müstahsilleri Derneği'ne geçen Ağar, burada derneğin yetkilileri ile görüştü. Burada dernek yetkilileri ile bir süre sohbet eden ve onların dertlerini dinleyen Ağar, "Türkiye'de denizcilikten geçimini sağlayan milyonlarca aile bulunuyor. Tabi bunların çeşitli sorunları var. Başta balıkçılarımız bu sorunları yaşamakta. Binlerce kilometrelik alanı denizlerle çevrili olan ülkemizde denizciliğe yönelik yeni politikalar üretilmeli" dedi.
 
Balıkçılar ise her gelen siyasetçinin kendilerine çeşitli sözler verdiklerini, ancak yerine getirmediklerini söylediler ve balıkta yüzde 8 olan KDV oranlarından şikayetçi oldular.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2006 Cumartesi 10:40:12
Güncelleme :16 Eylül 2006 Cumartesi 11:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?