3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

AKP'li Yavuz: Kirli işler içinde olmadık

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adapazarı Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz, kirli işler içinde olmadıklarını söyledi.

AK Parti Adapazarı Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, Darülziyafe'de düzenlediği basın toplantısında, kirli işlerin içinde olmadıklarını ve AK Parti'ye zarar verebilecek en küçük davranıştan bile kaçındıklarını söyledi.

Merkez ilçenin hiçbir kademesinde yanlış işler yapılmadığını ifade eden Yavuz, "Haklı olarak bunun gururunu yaşıyoruz" dedi. AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'nın çok sesli bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Yavuz, "3.5 yıldır merkez ilçe başkanlığı yapıyorum.

Bu süre içerisinde başarılı olduğumuz ve olamadığımız konular oldu. AK Parti'yi ileriye taşımakta başarılı olduk. AK Parti'ye yakışmayan hiçbir fiilin içerisinde bulunmadık. Adam kayırmadık, akrabalarımızı bir işe yerleştirmeye çalışmadık, böyle bir hareket içerisinde asla bulunmadık.

Başarısız olduğumuz konu ise üye kayıtları ve AK Parti'nin icraatlarını yeterince halka duyuramamak oldu. Bu iki konudaki başarısızlığımızı kabul ediyoruz. Ancak üye kaydı konusunda üç kez program değişti ve eski programdan yeni programa üyeleri kaydırılamadı. Hepsi tek tek yeniden yazıldı. Şu anda merkez ilçe teşkilatının tam ve doğru bir şekilde bilgileri girilmiş 10 bin 516 üyesi var" şeklinde konuştu.

Kongre süreci konusunda da bilgi veren Yavuz, bu ay sonuna kadar delege seçimlerinin tamamlanacağını belirterek, merkez ilçe başkanlığına tekrar aday olabileceğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 01:12:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?