6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Başkan sanayicilerle buluştu

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Adapazarı'nı geleceğe taşıyacak büyük projeleri sivil toplum örgütleriyle paylaşmak amacıyla düzenlediği Kent Vizyonu Toplantıları'nda bu kez SASİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) üyelerine, Grand Otel'de düzenlenen toplantıda, tamamlanan, yapımı devam eden ve bu yıl içinde yapımına başlanacak olan projeleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Duran, büyük projelerin hayata geçtiğini söyleyerek, hangi projenin ne aşamada olduğu hakkında SASİAD üyelerine bilgi verdi. Duran, Adnan Menderes, Saraybosna ve Sakarbaba caddelerinin kesiştiği noktada 'Tünel Geçişli Köprülü Kavşak'ın yapımına başladıklarını, Serdivan-Yeni Yerleşim Bağlantı yolu için Mayıs'ta ihaleye çıkacaklarını, TOKİ-Büyükşehir Konutları'nda projeler üzerinde son rötuşların yapıldığını, Orman Park'ın tamamlanmak üzere olduğunu, Vilayet Meydanı'ndaki çalışmaların hızlandığını, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının çevre düzenlemesinin bu yaz biteceğini, Mezarlık Kompleksi'nin tamamlandığını, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nin faaliyete başladığını ve Korucuk Yolu'nun da birkaç gün içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, tüm bu projelerle Adapazarı'nı geleceğini taşıyacaklarını söyleyerek, "Yaptığımız çalışmaların tümü şehri modern ve yaşanabilir hale getirmek için. Yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak sivil toplum kuruluşlarından da görüş alıyoruz. Tüm eleştiri ve önerileri değerlendiriyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2006 Pazar 18:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?