3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

'Gece gündüz çalışıyoruz'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar, ülke genelinde olduğu gibi Sakarya'da da birtakım sorunların olduğunu ifade ederek, bunları çözmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Alemdar, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile birlikte Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) basın toplantısı düzenledi. Başkan Alemdar, AK Parti iktidarında Sakarya'da çok önemli hizmetlere imza attıklarını ifade ederek, "İktidara geldikten sonra Sakarya'da önemli hizmetlerde bulunduk. Ancak her şey güllük gülistanlık değil. Bunu yaz boyunca yaptığımız gezilerde bir kez daha gördük ki birtakım sorunlar var. Ama bunları çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Sakarya'yı daha ileri nasıl götürürüz diye uğraşıyoruz. Problemleri en kısa zamanda çözmeye çalışıyoruz" dedi.

TBMM'nin kapalı olduğu dönemde 6 milletvekilinin Sakarya'nın tüm köylerini dolaştığını ve sorunları yakından takip ettiğini dile getiren Başkan Alemdar, milletvekillerinin gezi değerlendirmesinin genel merkez tarafından daha sonra bir rapor halinde sunulacağını belirtti.

Kadrolaşma iddialarına da değinen Başkan Alemdar, buna çok dikkat ettiklerini ve 3 yıllık iktidarları boyunca bir kişiyi bile bir yere yerleştirmediklerini ifade ederek, iddiaları ispata çağırdı.

Alemdar, AK Parti Sakarya İl Teşkilatı'nda 15 Eylül itibarıyla kongre sürecinin başladığını kaydederek, "Takvim belli değil. Belirlenecek takvime göre ilk önce ilçe kongrelerini daha sonra il kongresini gerçekleştireceğiz" dedi.

Eğitimde yaşanan sıkıntıları yakından takip ettiklerine de dikkat çeken Alemdar, "Bizim iktidarımız döneminde milli eğitime ayrılan bütçe birinci sırada yer alıyor. Bundan Sakarya'nın da faydalanması için çalışıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 20:07:07
Güncelleme :29 Eylül 2005 Perşembe 17:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?