6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

İl Meclisi Pamukova'da toplandı

Sakarya İl Genel Meclisi, Haziran ayı toplantısını Pamukova İlçesi'nde gerçekleştirdi. 

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan tarafından karşılanan İl Genel Meclisi üyeleri, ilk olarak okulları gezdi.

 Fidancılık tesisleri ve Cihadiye Köyü'nde bulunan havaalanında incelemelerde bulunan üyeler, daha sonra Pamukova Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen meclis toplantısına katıldı. Meclis başkanlığını Fethi Sarıoğlu'nun yaptığı toplantıya İl Genel Meclisi Sekreteri Orhan Alimoğlu, Pamukova Belediye Başkanı H. Ferudun Turan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şen, daire müdürleri ile muhtarlar katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Pamukova Belediye Başkanı H. Ferudun Turan, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Pamuova'da büyük hizmetler yaptık. Tarım arazilerine zarar vermeden yeni imar planları oluşturduk. Yıllardır okul yapılmayan ilçeye 3 okul yaptık. 46 derslikli bir okul projemiz daha var. Bu konuda sizlerden katkı bekliyoruz. Öte yandan ilçede 2 yıldır öğrencilere ücretsiz kırtasiye malzemesi dağıtıyoruz. Sportif faaliyetlere hız verdik. Cihadiye Köyü'nde bulunan eski bir havaalanı var. Burada, havacılık okulları ve sivil havacılıkla işbirliği yapılarak dolmuş uçak projesini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Havaalanının düzenlenmesi için bir kaynağa ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz" dedi. 

İl Genel Meclisi Sekreteri Orhan Alimoğlu da, Pamukova İlçesi'nde birlikte yapılacak işler olduğunu söyleyerek, projelerin hayata geçirilmesiyle örnek bir ilçe olacağını söyledi. Alimoğlu, Pamukova'da 2006 yılında 86 kilometre asfalt yapılacağını, ertelenen okul projesinin yapımı için İl Özel İdaresi olarak her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Meclis Başkanı Fethi Sarıoğlu ise Cihadiye Köyü'nde bulunan havaalanı projesinin kendisini heyecanlandırdığını dile getirerek, her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 21:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?