22
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Kursiyeler maharetlerini sergiledi

Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi Kültür Eğitim ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde çeşitli mahallelerde açılan ev aksesuarları, seramik ve takı kursunun dönem sonu sergisinin açılışı yapıldı. 

Aydın Kanza Parkı Sergi Salonu'ndaki serginin açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Dorul, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Haydar Aksu, CHP Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Sapan, kursiyerler ve sanatseverler katıldı. Kursiyerlerin çalışmalarını tek tek inceleyen ve kurs öğretmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Yaklaşık 8 ay önce açtığımız çeşitli branşlardaki kurslarda yaklaşık 400 kursiyer eğitim aldı. Ev aksesuarları, seramik ve takı kursunda eğitim alan kursiyerlerin çalışmalarının sergilendiği dönem sonu sergisinde ortaya çıkan eserleri görmek bizlere büyük mutluluk verdi. Kursiyerlerimiz hem serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdi hem de aile ekonomilerine destek sağlayacak bir uğraş sahibi oldu. Kursiyerlerimize bundan sonraki çalışmalarında ve yaşamlarında başarılar diliyorum. Kurs öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Başkan Evcilmen ve beraberindekiler, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezdi. Başkan Evcilmen ve katılımcılara, ev aksesuarları öğretmeni Ayşen Kabak, seramik öğretmeni Candan Şanlı ve takı tasarımı öğretmeni Bilge Sağ tarafından eserler hakkında bilgi verildi.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 01:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?