22
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Mağdur genç destek istiyor

Antalya'da, kız arkadaşıyla okul bahçesinde el ele tutuştuğu gerekçesiyle okul müdürü ve kız arkadaşının yakınları tarafından dövülen Salih Okatan, yüksek öğrenime devam etmek için maddi destek beklediğini söyledi. 

Salih Okatan, Antalya Barosu Meslek Lisesi'nde okuduğu dönemde, kız arkadaşıyla okul bahçesinde el ele dolaştığı gerekçesiyle okul müdürü ve genç kızın yakınları tarafından dövülmüş ve olay güvenlik kameralarına yansımıştı. Yaşadıklarının ardından üniversite sınavına hazırlanamadığını belirten Okatan, meslek lisesi mezunu olduğu için Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm Ve Seyahat İşletmeciliği Bölümü'ne dikey geçiş yaptığını söyledi. Anne ve babası boşandığı için babaannesinin yanında yaşadığını, ekonomik olarak hiçbir desteğinin bulunmadığını ifade eden Okatan, okula Antalya Valiliği Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı'ndan sağlanan maddi destekle kayıt yaptırdığını söyledi. 

Yaşadığı olaylar karşısında hayatına yeni bir yön vermek istediğini belirten Okatan, "Okuluma devam etmek istiyorum, ama ekonomik durumum buna uygun değil. Bu nedenle destek bekliyorum" dedi.





iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 12:27:00
Güncelleme :7 Ekim 2006 Cumartesi 16:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?