7
Mayıs
2024
Salı
EĞİTİM

Lara sahilleri artık tertemiz

Saime Salih Konca Lisesi Çevre Kulübü öğrencileri Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Lara Birlik Plajı’nda çevre temizliği yaptı. 

100’ü aşkın öğrencinin yer aldığı temizliğe Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Afşar da katıldı. Öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı kutlayan Afşar, çevreyi kirleten vatandaşları uyarlamalarını istedi. 

Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda Lara sahiline dağılan Saime Salih Konca Lisesi’nin 10 ve 11’nci sınıf öğrencileri, yaz sezonu öncesinde sahili temizledi. Çevre temizliğine katılan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Afşar, “Çevreyi korumaya yönelik gençlerin bu tür çabaları kentimizin geleceğine büyük katkı sağlayacak. Sizleri çevrenin temiz tutulması için birer elçi olarak görüyorum. Bilinçsiz biçimde çevreyi kirleten vatandaşları kibarca uyarın. Bu tür organizasyonlar diğer okullara da örnek olsun. Büyükşehir Belediyesi olarak bu çalışmalara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Saime Salih Konca Lisesi yetkilileri, kendilerine destek olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, öğrencilere çevre bilincini aşılamak amacıyla gerçekleştirdikleri etkinliğin gelecek yıllarda da süreceğini ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2007 Perşembe 21:26:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?