5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

AKP İl Başkanı'ndan kongre açıklaması

AKP Isparta 2. Olağan Kongresinde sitemkar bir konuşma yaparak "Siyasette vefa yokmuş" diyen AKP Isparta İl Başkanı Abdullah Gülcemal, kongrenin ertelenmesinin ardından "Birileri kuyu kazdı, o kuyuya da kendileri düştü" yorumunu yaptı. 

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Ak Parti İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'nde aday olmadığını Başbakan Erdoğan'ın karşısında "Bir bedel ödenecekti, onu da ben ödüyorum" sözleriyle duyuran İl Başkanı Abdullah Gülcemal, kongrenin ertelenmesi üzerine gazetecilerin sorularını cevapladı. AKP'nin ikinci olağan genel kurulu, Başbakanın salondan ayrılışının ardından Divan Başkanı Rıdvan Köybaşı, kongrenin çok geç saate sarktığını ve delegelerin uzun süre salonda beklediklerini gerekçe göstererek, kongrenin ertelendiğini duyurmuştu. AKP Isparta İl Başkanı Abdullah Gülcemal, kongre iptalini "Birlik ve beraberliğin, ittifakın olmadığı yerde huzursuzluk olur. Birileri kuyu kazdı, o kuyuya kendisi düştü'' şeklinde yorumladı. 

Kongreye katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür eden Gülcemal, "Kendisi bir devlet adamının göstermesi gereken dirayeti gösterdi. İnşallah bu kongrenin ertelenmesi, birlik ve beraberliğin tesisine vesile olur'' diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 19:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?