4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

ANAP Isparta teşkilatında değişim

Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı ve Isparta Milletvekili Erkan Mumcu'nun memleketi Isparta'da ANAP il ve merkez ilçe teşkilatı kabuk değiştirdi.

Isparta il ve merkez ilçe teşkilatlanmasını yenileyen ANAP, bugün düzenledikleri kokteyl ile yönetim kurulunu tanıttı. Tanıtım öncesi kısa bir konuşma yapan ANAP Isparta İl Başkanı Nuri Selçuk, yeni bir siyaset anlayışı ile yola çıktıklarını belirtti. Türkiye'de kavgacı siyaset anlayışının Anavatan Partisi ile son bulacağını öne süren Başkan Selçuk, Genel Başkan Erkan Mumcu'yu Başbakan yapacaklarını iddia etti.

Başkan Nuri Selçuk'un ardından kürsüye çıkan ANAP Merkez İlçe Başkanı Melih Sezgin ise bugünün sadece bir tanıtım toplantısı değil, bir düğün olduğunu söyleyerek konuşmasına başladı. Kavgadan uzak medeni bir siyaset anlayışı benimsediklerini kaydeden Sezgin, "Bizim siyasetimiz, genlerinde millet anlayışını taşıyan bir siyasettir. Bizim siyaset anlayışımızda 'halka rağmen değil, halkla birlikte' anlayışı vardır. Bu yüzden Anavatan Partisi'nde siyaseti, sadece siyaset yapmış olmak için değil, mutlu ve gelişmiş bir Isparta ve Türkiye ateşini ve heyecanını içimizde hissettiğimiz için yapıyoruz. 1946'dan beri Cumhurbaşkanı, Başbakan çıkararak Türkiye'yi yöneten Ispartalılar, siyasette yeniden çağ atlatacak adımları olan hemşehrilerimiz, gelin Erkan Mumcu'yu Başbakan yapalım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Nuri Selçuk başkanlığında 40 kişiden oluşan il yönetim kurulu, Melih Sezgin başkanlığındaki 35 kişiden oluşan Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu listeleri okundu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2005 Perşembe 08:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
UFUK YAVUZ IP: 81.8.95.xxx Tarih : 24.09.2005 19:09:45
ANAVATAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR. HELAL OLSUN NURİ SELÇUK A PARTİYİ TOPLAYARAK YENİ YÜZLERLE BERABER BÜTÜN HERKESİ KUCAKLADI.İŞTE BU KADAR, BAŞBAKAN ERKAN MUMCU