5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

İlk mezunların büyük sevinci

Denizli Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi, ilk mezunlarını verdi. 

Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet gecesine öğretmen, öğrenci ve velilerin yanısıra Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, Milli Eğitim Bakanlığı Başmüfettişlerinden Mustafa Yıldız, Gümüşler Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün ve Mustafa Özevcimen, bazı okul müdürleri ve sendika temsilcileri katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü İbrahim Arçay, okul olarak birçok ilki yaşadıklarını ve şimdi de ilk mezunlarını vermenin heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, "İlk olarak 72 öğrenci ile başladığımız eğitim öğretim sürecini bu yıl 90 mezun öğrenci ile ve yüzde 100 başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza güvenelim. Biz bütün öğretmen arkadaşlarımızla beraber öğrencilerimize, ailesine ve kendine saygılı birer birey olmayı, Türk milletine mensubiyetin mutluluk ve sorumluluğunu, milli ve manevi değerlere bağlılığı, kazanılan 5 kuruşun bulunan 10 kuruştan daha değerli olduğunu, hata yapmanın hile yapmak kadar onursuzluk olmadığını öğrettik. Şimdi ilk mezunlarımızı vermenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz" dedi. 

Öğrenciler adına konuşma yapan Ezgi Eroğlu, Anadolu Öğretmen Lisesi'nin ilk öğrencileri olarak hep ilkleri yaşama şansına sahip olduklarını ve şimdi de ilk mezunlar olmanın mutluluğunu duyduklarını belirtti. 

Konuşmalardan sonra Okul Aile Birliği üyeleri ve emekli olan öğretmenlere katkılarından dolayı plaket verildi. Daha sonra öğrenciler, hazırladıkları halk oyunları gösterilerini sundu.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 21:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?