5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Öğrencilere uygulamalı eğitim

Denizli Belediyesi tarafından, belediye sınırları ve mücavir alan içinde bulunan 52 ilköğretim okulunda; çevre temizliği, trafik kuralları ve yangın önleme konularında uygulamalı eğitim verildi. 

Denizli Belediyesi tarafından, Atatürk İlköğretim Okulu'nda; çevre temizliği, trafik kuralları ve yangın önleme konularında uygulamalı eğitim verildi. Denizli Belediyesi Eğitim-Kültür, Temizlik İşleri, Trafik ve İtfaiye müdürlükleri tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine verilen eğitimde Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürü İlyas Tuncer, yangın, sel ve taşkın gibi doğal afetler konusunda anlatımlarda bulundu. Denizli Belediyesi Trafik Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine verilen trafik kuralları eğitiminin ardından Temizlik İşleri Müdürü Rafet Şahin, atıkların toplanması konusunda bilgiler verdi. 

İlköğretim okulu öğrencilerine verilen uygulama eğitimlerin aralıksız süreceğini belirten Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediye tarafından verilen eğitimlerle öğrencilerin doğal afetler, trafik ve temizlik konularında bilinçli olarak eğitilmesini hedeflediklerini belirtti. İnsanların genç yaşlarda aldığı eğitimlerin kalıcı olduğunu belirten Zeybekci, "Bu eğitimlerle çocuklar hayata daha iyi hazırlanacak. Çocuklarımızın yangınlarda yapmaları gerekenlerden atıkların ayrıştırılmasına kadar birçok alanda eğitimlerine yardımcı olmak istiyoruz. Eğer Denizli Belediyesi evsel atıkların ayrıştırılmasında başarılı olduysa, bunu çocukların anne babalarını uyararak bizlere destek olmasına borçluyuz. Bu nedenle çocuklara ayrı bir önem veriyoruz" dedi. Denizli'de okuyan ilköğretim okulu öğrencilerine tatillerini iyi değerlendirmeleri için 80 bin hikaye kitabı dağıtılacağını belirten Zeybekci, "İlköğretim okulu öğrencileri verdiğimiz uygulamalı eğitimin ardından ayrıca yaz tatillerinde vakitlerini daha iyi değerlendirmeleri için çeşitli hikaye kitabı dağıtacağız" diye konuştu. 

Denizli Belediyesi tarafından Atatürk İlköğretim Okulu'nda verilen uygulamalı eğitimin ardından, ilköğretim okulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve tişörtten oluşan hediye paketi dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2006 Pazartesi 16:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?