4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Burs ödemeleri başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal dayanışma projeleri kapsamında geçen yıl başlattığı burs projesinde, burs başvurularını yenileyerek yeniden almaya hak kazanan öğrencilere ödemeler 30 Kasım 2005 Çarşamba günü başlıyor.

Öğrenciler, ilk olarak 200 YTL'lik Ekim-Kasım 2005 burs tutarını alacaklar, daha sonra ise burs tutarları periyodik olarak ay sonlarında hesaplarına yatırılacak. Bu yıl ilk kez burs başvurusu yapan öğrencilerin değerlendirmelerinin ise, önümüzdeki günlerde tamamlanarak hemen ardından dağıtımın başlatılacağı bildirildi.

Gençlere destek olmak, aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla burs projesinin geliştirilerek devam edeceğini ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Zor koşullara rağmen öğrenimini başarıyla sürdüren üniversite öğrencilerimize desteğimizi arttırarak sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl gençlerimizin yoğun talebini değerlendirdik ve daha çok sayıda öğrenciye destek olmaya karar verdik. Burs için 10 trilyon lira ayırdık. Geçen yıldan burs alıp bu yıl da başvurusunu yineleyerek devam etmeye hak kazanan öğrencilerimize ödemeleri başlattık. Bütün gençlerimize, öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 16:24:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu koca IP: 195.174.224.xxx Tarih : 25.01.2006 13:24:08
bu yıl piriştina bursu için başvurdum.belge götürmeye hak kazandım.götürdüm.2 hafta sonra okula dönmem gerek.ama burs hala ödenmedi.ve ne zaman ödeneceğine dairde hiçbir bilgi yok.. bilgisi olan varsa lütfen yazsıın...