8
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Sağlığa taze kan geldi

Ege Üniversitesi Ödemiş Sağlık Yüksek Okulu'ndan, 2005-2006 eğitim-öğrenim yılında mezun olan 46 genç hemşire, Ödemiş Şehir Salonu'nda düzenlenen muhteşem törenle diplomalarını aldı. 

Sunuculuğunu öğretim üyelerinden Hülya Güryüz'ün yaptığı açılış konuşmasından sonra 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından törende bir konuşma yapan Okulu Müdürü Prof. Dr. Fetih Doğan, "1997 yılında zor şartlarda ufak bir binada hizmete açılan okulumuz büyük mesafeler kaydederek bugünlere gelmiştir. İşte bugün diplomalarını alan öğrencilerimiz önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde çeşitli hastane ve sağlık ocaklarında başarılı bir şekilde görev yapacaklardır. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi. 

Törene Ödemiş Kaymakamı M. Mesut Kırcalı, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Garnizon Komutanı Binbaşı Sinan Melül, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Baki Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Girgin Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikret İkiz, Prof. Dr. Ahsen Şirin, Dekan Prof. Dr. Hikmet Soya, Prof. Dr. Mucide Akyar, Doçent Ayça Gürkan katılırken, bu yılki öğrenim yılında okul birincisi seçilen Nilay Atak Bilen'in hem kupasını hem de diplomasını Fikret Ekiz verdi. Daha sonra protokolde yer alan davetliler 46 öğrencinin diplomalarını sırasıyla verdi.
Tören sonunda ise 10. Yıl Marşı ile büyük coşku ile söylendi.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 22:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?