8
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Vali Arslan'dan okul incelemesi

Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, Turgutlu İlçesi'nde eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir ile birlikte Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi'ni ziyaret eden Vali Öztürk'ü burada Kaymakam Ahmet Macunluoğlu, Belediye Başkanı Serhat Orhan, İl Genel Meclisi üyeleri Cemal Ölmez, Ergun Erginer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve Okul Müdürü Tahsin Bozkurt karşıladı. Liseyi gezen Vali Öztürk, Bozkurt'tan okul hakkında bilgi aldı. Okulun toplantı salonunda gerçekleştirilen basına kapalı toplantıda ilçenin sorunları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Öztürk, daha sonra okul bahçesinde öğrenciler için hazırlanan tavuk dönerinden yedi. Vali Öztürk, çizdiği ağaç kesen bir kişinin anlatıldığı karikatürü de Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez'e hediye etti.
 
Karikatür çizmeyi çok sevdiğini belirten Vali Öztürk, daha sonra Namık Kemal İlköğretim Okulu'na geçerek Okul Müdürü Orhan Kuzey'den bilgi aldı.

Çiftli öğretimin yapıldığı okulda tekli öğretime geçilmesi amacıyla 24 derslikli ek bina yapılacak olan, 5 evin istimlak edileceği bölgeyi gezen Vali Öztürk, çalışmalara bir an önce başlanması için yetkililere talimat verdi. Bölgenin İl Özel İdaresi tarafından istimlak edileceği ve bu alana hayırsever veya devlet imkanlarıyla ek bina yapılacağı öğrenildi
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 19:59:13
Güncelleme :29 Nisan 2006 Cumartesi 11:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?