9
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Bağkur Müdürü'nden açıklama

Sarıgöl ziyaretinde muhtarlarla bir araya gelen Bağ-Kur İl Müdürü Ahmet Yaşar, sadece Manisa'daki yıllık sağlık giderlerinin 120 milyon YTL olduğunu açıkladı.

Sarıgöl'de Öğretmenler Lokali'nde düzenlenen toplantıda muhtarlara Bağ-Kur hizmetleri hakkında bilgiler veren Bağ-Kur Manisa İl Müdürü Ahmet Yaşar, ilde Bağ-Kur sigortalılarına fazla ilaç kullanmamaları ve ilaç israfı yapmamaları konusunda sürekli uyarılar yaptığını ifade ederek, "Evinizde kullanılmayan ilaçları bekletmenin anlamı yok. Gerekli olan ilaçlar da doktordan alınmalı. Bakınız Manisa ilinde yıllık olarak Bağ-Kur'un ödediği ilaç parası 120 milyon YTL'dir. Bu şu demektir: 40 ilin sağlık giderlerine, gelir yönünden ise 25 ilin gelirine bedel. Bu küçümsenecek bir rakam değildir. Bağ-Kur olarak sağlık giderleri içinde hiçbir eczaneye, hastaneye borcumuz yoktur. Manisa'da 120 milyon YTL olan sağlık giderlerini 80 milyon YTL'e çekebilirsek inanın hastalarımızın ayağına doktorları ben göndereceğim.

Gereksiz olarak ilaç yazdırmayın. Muhtar arkadaşlar bu konuları köylerindeki Bağ-Kur üyelerine aktarırsa sağlık giderlerimizin daha aşağıya ineceğine inanmaktayım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 20:31:03
Güncelleme :18 Nisan 2006 Salı 20:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şenol Türkkent IP: 78.178.64.xxx Tarih : 28.01.2009 15:30:44

her yönüyle mükemmel insansınız verdiğiniz bilgilerle insanlara yardımlarınızla olsun ve de karakterinizle yaklaşımlarınız çok mükemmel ahmet abi ben şenol adaladan bilgilerinizden dolayı teşekkür edrim ve başarılarınızın devamını dilerim